Duseci su proizvedeni u Srbiji. Prodaja duseka i proizvodnja zicanih jezgra tradicija stara vise od cetiri decenije. Duseci isporuka od 2 do 3 radna dana.Prodaja duseka najveci izbor modela po meri kupca. Prodaja i proizvodnja duseka po zahtevu klienta se nalazi na adresi Bulevar Despota Stefana 115 u Beogradu. Prodaja duseka hotelskim lancima, motelima, hostelima, vilama.

Prodaja duseka Beogradiška doo se bavi proizvodnjom ručno rađenih dušeka od 1994 godine. Naše dugogodišnje inženjersko iskustvo pružilo nam je mogućnost da unesemo inovacije u stvaranje sopstvenog brenda dušeka posebno namenjenih HOTELSKOJ INDUSTRIJI.

Verujemo u istinski kvalitet bez trikova. Radimo sa najboljim, da bismo i mi bili najbolji. Tkanine nabavljamo od kompanije čije tradicije sežu još u daleku 1890, sa sjedištem u Belgiji a poseduju sertifikat OEKOTEX 100 potvrdu o redovnoj kontroli neškodljivosti po zdravlje ljudi.

Naše pene su evropskih proizvođača seku se kod nas u fabrici, žičano jezgro tipa Bonnell pravimo u našoj fabrici, kao i ceo završni proces krojenja i šivenja. Prodaja duseka i opreme za zdravo spavanje.Dusek ortomedik najbolji je model hotelskog duseka zbog svoje dugotrajnosti i garancije.Dusek diplomatik najbolji izbor za ljude koji su prekomerne telesne tezine sbog svog veoma visokog kvaliteta izrade.

Proizvodnja duseka predstavlja tradiciju izrade visokokvalitetnih duseka.Duseci su visokokvalitetni i sa garancijom na nepromenjenost svojstva jezgra.

SHOWROOM – Mirce Aceva 25 Vozdovac.Jelena Simic vlasnik i direktor firme

Приказани сви од укупно 7 резултата

Show sidebar